Ako prebieha príprava na sezónu u účastníka KMHL - HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk

17.08.2016
Uverejnil: Administrator
Prečítané: 2881x

Družstvo HK „Halycké levy“ Novojavorivsk, účastník Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy a dvojnásobný šampión Ukrajiny, sa na blížiacu sezónu pripravuje v meste Kaluš (Ivano-Frankovská oblasť, Ukrajina). Svoj tréningový tábor si tu rozložili 6. augusta. Okrem dvojfázových tréningov na ľade, absolvujú aj tradičné tréningové dávky „na suchu“, ktorých cieľom je predovšetkým naberanie potrebnej kondície.

V dňoch 13. až 15. augusta sa zúčastnili medzinárodného turnaja „MINSK CUP - 2016“ v Bielorusku. Na turnaji našli len jedného premožiteľa, keď podľahli tímu „Junosť“ Minsk 1:6 a obsadili tak celkové druhé miesto práve za týmto súperom. Na treťom mieste sa umiestnili hráči lotyšského Daugavpilsu.

Po turnaji sa „Levy“ vrátili opäť do mesta Kaluš, kde budú pokračovať v príprave až do odchodu na prvé kolo Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy v Trebišove.

Podľa slov hlavného trénera Mykhayla Chikantseva, má jeho tím v blížiacej sa sezóne tak v KMHL, ako aj v Majstrovstvách Ukrajiny tie najvyššie ciele.

Výsledky HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk na turnaji „MINSK CUP-2016“:

Levy - HK Daugava (Lotyšsko) 10:0
Levy - SDUSŠOR Minsk (Bielorusko) 10:2
Levy - HK Lida (Bielorusko) 7:0
Levy - „Tigers-2002“ (Bielorusko) 12:1
Levy - Daugavpils (Lotyšsko) 3:1
Levy - Junosť Minsk (Bielorusko) 1:6

Zdroj: redakcia cjhl.eu.

Hore