Hlasuj za projekt "Vytvorenie off-ice tréningových centier"

17.09.2016
Uverejnil: Peter
Prečítané: 3207x

Občianske združenie Karpatská mládežnícka hokejová liga sa v rámci programu „SPPoločne pre ľudí“, ktorého piaty ročník vyhlásili SPP a Nadácia SPP uchádza so svojim projektom o finančnú podporu na vytvorenie „Off-ice tréningových centier“ pre hokejové kluby HK Mládež Michalovce a MŠKM TREBIŠOV.

Z prihlásených projektov vybrali odborné hodnotiace komisie 40 projektov v kategórii SPPoločne pre domovinu za každý z regiónov (Západ, Stred a Východ) a rovnaký počet projektov v kategórii SPPoločne pre ľudí, to znamená spolu 240 projektov, ktoré sa uchádzajú o podporu vo verejnom online hlasovaní.

V prípade, že s našim projektom uspejeme budú v oboch mestách vytvorené tréningové priestory s tréningovými bránami, streleckými doskami a pomôckami pre stickhandling.

Ak chceš podporiť náš projekt svojim hlasom klikni na tento link:

http://www.sppolocne.sk/sk/hlasuj-za-projekty/karpatska-mladeznicka-hokejova-liga/5/vote

Verejné online hlasovanie o najprínosnejšie projekty v troch regiónoch Slovenska sa začalo 12. septembra a potrvá do 3. októbra 2016, (24.00 h). Aj tentokrát rozhodne o víťazných projektoch široká verejnosť. Hlasovanie je bezplatné.

Vybranému projektu môžeš udeliť jeden alebo až tri hlasy. Šancu uspieť má celkovo 30 projektov v rámci celého Slovenska s najvyšším počtom pridelených verejných hlasov.

ĎAKUJEME za tvoj hlas.

Hore