KMHL prilákala pozornosť amerických skautov

02.02.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2626x

Počas tretieho kola CJHL U18 privítame v poľskom Sanoku zástupcov spoločnosti Hockey Holdings Group (Michigan, USA), klubu Brookings Blizzard z North American Hockey League (NAHL) a klubu Tri City Storm hrajúceho v United States Hockey League (USHL).

Prítomní budú Neil Liston reprezentujúci Hockey Holdings a Brookings Blizzard, Dan Garneau zastupujúci Tri City Storm a Joseph Kolodziej generálny riaditeľ spoločnosti Hockey Holdings Group.

Hockey Holdings Group je materskou spoločnosťou spoločnosti Hockey Talent Management, ktorá sa zaoberá zastupovaním hráčov, ako aj niekoľkých ďalších spoločností spojených s hokejom.

Táto trojica prichádza do Sanoku s cieľom vyhľadať hráčov, ktorí majú záujem dozvedieť sa viac o príležitostiach, ktoré by pre nich mohli byť dostupné v amerických súťažiach NCAA, NAHL a USHL. Návšteva tretieho kola CJHL je jeden z prvých krokov, ktoré skupina podniká pri príprave na otvorenie pobočky v poľskom Krakove.

Počas celého víkendu budú všetci traja k dispozícií hráčom, prípadne ich rodičom, ktorí sa s nimi budú môcť porozprávať o spomínaných možnostiach, zatiaľ čo budú sledovať hráčov a zoznamovať sa so zástupcami klubov Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy.

Vedenie KMHL verí, že táto bezpochyby zaujímava návšteva je len prvým krokom k budúcej spolupráci medzi KMHL a spoločnosťou Hockey Holding Group.

Hore