U16: ALL STAR GAME

28.03.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 5115x

Súčasťou záverečného kola Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy U16, ktoré sa v dňoch 6. - 8. apríla uskutoční v českom meste Brumov-Bylnice bude aj ALL STAR zápas. Tréneri jednotlivých tímov nám už oznámili nominácie hráčov, ktorí sa v tomto zápase predstavia, no ich mená vám zaiaľ neprezradíme :)

V "ZÁPASE HVIEZD" predvedie svoje umenie celkovo 30 hráčov a 6 brankárov. Tí budú rozdelení do dvoch družtiev - biely a čierny. Zloženie týchto tímov vzíde zo žrebovania, ktorého sa zúčastnia tréneri a kapitáni oboch výberov. Zatiaľ čo trénerov vyberie vedenie Ligy, kapitánov určia fanúšikovia Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy.

 

Spolu s nomináciou hráčov, určil tiež každý tréner hráča, ktorý si podľa neho zaslúži byť kapitánom v tomto zápase. Vy svojim hlasovaním určíte, ktorí z týchto hráčov povedú tímy "čiernych" a "bielych" v pozícii kapitánov. Túto česť budú mať dvaja hráči, ktorí sa vo vašom hlasovaní umiestnia na prvých dvoch miestach. Hlasovať môžete do 4.4.2018. Partnerom zápasu hviezd je MULTI šport.

Hlasovať za svojho favorita môžete TU.

Hore