Štruktúra súťaží KMHL 2018/2019

26.07.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 3713x

Do sezóny 2018/2019 vstúpi Karpatská mládežnícka hokejová liga s niekoľkými menšími zmenami. O malých úpravách loga sme vás už informovali skôr. Nezmenený, oproti minulej sezóne, ostáva počet vekových kategórií. V blížiacej sa sezóne to budú kategórie U19 a U15, ktoré budú po novom označené ako divízie. Vekovo najstaršia divízia KMHL dostala meno po najväčšom zvierati, ktoré sa vyskytuje na území Karpát, teda divízia "Medveďov". Mladšiu kategóriu symbolizuje orol. Dúfame, že súboje v divízii "Orlov", prispejú k hokejovému rozletu všetkych jej účastníkov. Obe divízie budú mať zároveň svoje vlastné logo. Asi najväčšou zmenou oproti predošlým sezónam je fakt, že jedna z kategórií, divízia Orlov, sa bude hrať v dvoch skupinách.

Účastníci Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy, divízia "Medvede": 

HK Halycké Levy Novojavorivsk / Ukrajina
STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok / Poľsko
HK Mládež Michalovce / Slovensko
Gladiators Dunarea Galati / Rumunsko
SDYUSSHOR Charkov / Ukrajina
MMKS Podhale Nowy Targ / Poľsko
Kryžynka Kyjev / Ukrajina

BEARS TEAMS

Počas sezóny sa odohrajú 4 kolá, na všetky tímy tak čaká 24 zápasov. Prvé kolo Divízie "Medveďov" sa uskutoční v dňoch 24. - 26. augusta 2018 v poľskom Nowom Targu. Termíny, ako aj miesta konania ďalších kôl budú ešte upresnené.

Divíziia "Orlov" bude mať v sezóne 2018/2019 dvanásť účastníkov, ktorí budú rozdelní do dvoch 6 členných skupín. "Modrá" skupina začne svoju sezónu na východe Slovenska v Trebišove, v rovnakom termíne ako Divízia "Medveďov". Prvé kolo "červenej" skupiny je naplánované na 21.- 23. septembra 2018 v Novojavorivsku na Ukrajine.

EAGLES TEAMS

Divízia "Orly", "červená" skupina:

HK Halycké Levy Novojavorivsk / Ukrajina
HC Ogre Juniors / Lotyšsko
HK Mládež Michalovce / Slovensko
Kryžynka Kyjev / Ukrajina
MMKS Podhale Nowy Targ / Poľsko
HK Partizan Belehrad / Srbsko

Divízia "Orly", "modrá" skupina:                                      

MŠKM Trebišov / Slovensko
STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok / Poľsko                
Debreceni Hoki Klub / Maďarsko
Gladiators Dunarea Galati / Rumunsko                     
Select Poland / Poľsko
HC Legion Kaluš / Ukrajina

V týchto základných skupinách odohrajú tímy 3 kolá, po nich príde na rad 4. kolo, v ktorom sa bude bojovať o konečné umiestnenie. To sa opäť odohrá v dvoch skupinách. Družstvá budú rozdelené podľa svojho umiestnenia do skupín "O majstra" a "O umiestnenie". 

Hore