Dnes štartuje druhé kolo KMHL!

10.11.2017
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2345x

Dnes štartuje druhé kolo Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. Počas troch dní sa odohrá 21 zápasov v Sanoku (kategória U16) a rovnaká porcia zápasov čaká aj kategóriu U18 v Novojavorivsku.

V Sanoku bude pútať pozornosť predovšetkým súboj tabuľkových susedov Kryžynky Kyjev a Debrecínu. Oboch delia v tabuľke len tri body, pričom Debreceni Hoki Klub má jeden zápas k dobru. V úvodnom kole totiž pre technické problémy neodohrali zápas s HK Mládež Michalovce. Práve michalovčania budú ich súperom v záverečnom zápase dňa, bodový rozdiel medzi oboma tímami je tiež len 3-oj bodový. Uvidíme ako sa bude v domácom prostredí dariť Niedzwiadkom, ktorí si v úvodnom kole pripísali do tabuľky len 3 body. O zisk prvých bodov sa pokúsia Gladiátori z Galati. Bojovať o ne budú v zápasoch s Michalovcami a Brumovom. Líder priebežného poradia, SDYUSSHOR-2002 Charkov, si v prvý deň zmeria sily s tímami z dolnej časti tabuľky. O prvé body v sezóne sa ho pokúsia pripraviť Brumov-Bylnice a domáci Sanok.

V Novojavorivsku prinesie hneď úvodný deň viacero zaujímavých zápasov. Vedúce Michalovce si zmerajú sily s tretím Sanok a v závere dňa s domácimi Levami, ktorým patrí priebežné druhé miesto. Obe tímy majú rovnaký počet bodov a domáci sa pred plným hľadiskom určite pokúsia michalovčanom oplatiť prehru z úvodného kola. Krok s vedúcim triom sa bude snažiť udržať český Brumov-Bylnice. Charkov, ktorý zatiaľ ako jediný zdolal vedúce Michalovce, má v úvode druhého kola naoko ľahký žreb, keď si zmeria sily s poslednými tímami priebežnej tabuľky. No určite ani Trebišov a ani Galati sa nechcú zmieriť so svojim aktuálnym postavením v tabuľke.

Všetkým držíme palce!

Hore