JKH GKS Jastrzębie, nový člen KMHL

09.09.2019
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2059x

 

If you prefer english, click HERE

S potešením oznamujeme, že Karpastká mládežnícka hokejová liga má nového člena! V sezóne 2019/2020 bude v divízii "vlci" štartovať poľský JKH GKS Jastrzębie.

"Len niekoľko dní pred prvým kolom sme dostali od vedenia HK Partizan Belehrad informáciu, že majú ťažkosti so súpiskou ich družstva U14. Snažili sme sa tento problém spolu s nimi riešiť, ale po troch dňoch sme sa dohodli, že bude pre obidve strany lepšie, ak v tejto vekovej kategórii nebudú v tejto sezóne KMHL štartovať," uviedol Oleg Moller, viceprezident KMHL.

Prvé kolo v Nowom Targu sa blížilo, preto vedenie ligy oslovilo niekoľko klubov s ponukou zúčastniť sa ho v pozícii hosťa.

"Vďaka pánovi Krzysztofovi Czechovi (člen správnej rady KMHL) sme sa dohodli s JKH GKS Jastrzębie. Ich tím sa zúčastnil úvodného kola v Nowom Targu. Tam som so zástupcom klubu rokoval o ich možnom členstve v Karpatskej mládežníckej hokejovej lige."

Niekoľko dní po prvom kole zaslalo Jastrzębie žiadosť o prijatie za člena KMHL a v priebehu pár dni splnil klub všetky nevyhnutné podmienky pre účasť v Karpatskej mládežníckej hokejovej lige.

"Sme hrdí, že môžeme v našej lige privítať tak kvalitný tím," uzavrel pán Moller.

Hore