SEZÓNA 2019/2020 BEZ ŠAMPIÓNOV

01.04.2020
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2013x

If you prefer english, click HERE

11. marca oznámila Karpatská mládežnícka hokejová liga predčasné ukončenie sezóny. Záverečné kolá mali prebiehať práve v týchto dňoch. Finále kategórie U14 bolo naplánované na 27.-29. marec, v kategórií U16 to bol 3.-5. apríl. Bohužiaľ, štvrtá sezóna KMHL nespozná svojich šampiónov.

"Je to nezvyčajná situácia, ale musíme akceptovať "vyššiu moc". V tejto sezóne sme mali v oboch divíziách po dve skupiny, takže aj napriek tomu, že sa odohrala väčšia časť sezóny, nemôžeme dekorovať víťazov Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy," uviedol Oleg Moller, viceprezident KMHL a pokračoval "Súťaž síce nie je možné dohrať, ale všetci hráči počas sezóny tvrdo pracovali. Preto sme sa rozhodli oceniť víťazov skupín ako aj najlepších strelcov."

Pre úplnosť informácie uvádzame, že poháre pre víťazov skupín si v kategórii U16 (divízia Orly) prevezmú HK Halycké Levy Novojavorivsk (modrá skupina) a HK Mládež Michalovce (červená skupina). Najlepšími strelcami sa stali HANUTA Maksym (22 gólov, Halycké Levy) a KURILA Viliam (17 gólov, HK Mládež Michalovce).

V kategórii U14 putujú oba poháre do Poľska. Medzi "vlkmi" dominovali JKH GKS Jastrzębie-Zdrój a STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok. Trofeje pre najlepšieho strelca získali PROKOPOVIČ Pavol (19 gólov / Michalovce) a POREBA Maciej (18 gólov / JKH GKS Jastrzębie-Zdrój).

Termín, ani spoôsob odovzdania trofejí nie je ešte vzhľadom na aktuálnu situáciu známy.

 

 

Hore