DEBRECENI HOKI KLUB

23.07.2021
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 921x

PREDSTAVUJEME TÍMY SEZÓNY 2021/2022

If you prefer english, click HERE

Karpatská mládežnícka hokejová liga s hrdosťou predstavuje ďalšieho účastníka sezóny 2021/2022! DHK, Debreceni Hoki Klub, sa so svojimi družstvami predstaví v kategórii U14 a U16.

"Sme veľmi šťastní, že môžeme v blížiacej sezóne hrať v KMHL. Je to dobrá príležitosť pre hráčov/tím stretnúť a spoznať hráčov a družstvá z rôznych krajín. Štart v tejto súťaži dáva našim hráčom možnosť odohrať počas sezóny ďalšie zápasy," uviedol János Krisztián Prakab, Generálny manažér DHK a pokračoval: "Myslíme si, že je dobré a pre tímový duch nevyhnutné, aby hráči trávili nejaký čas počas víkendov spolu. Zároveň im medzinárodná súťaž dáva možnosť spoznať cudzie kultúry i hokejové štýly. Samozrejme, tešíme sa na ťažké a férové zápasy. Verím, že bude možné začať sezónu a že budeme môcť v týchto pandemických časoch odohrať všetky kolá."

DHK patrí k tímom "Original Six" Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. Ako jeden zo zakladajucích klubov, štartoval v prvej sezóne v spoločnom tíme s Miskolcom, pod názvom DebMis Select. Od sezóny 2017/2018 sa Ligy zúčastňujú pravidelne so svojimy tímami. Najväčší úspech dosiahli v sezóne 2017/2018, keď hráči DHK U16 získali strieborné medaily. V nasledujúcej sezóne, 2018/2019, sa v kategórii U15 prebojovali do finálovej šestky a napokon obsadili celkové 5.miesto v konkurencii dvanástich tímov.

"DHK je s nami od úplného začiatku. Môžem povedať, že je to dobrý a spoľahlivý partner. Tímy DHK sú dobre organizované a disciplinované, s veľmi dobrými individualitami pracujúcimi pre tím. Tréneri sú mladí a ambiciózni a celý klub pracuje na profesionálnej úrovni. Sme šťastní, že DHK ide s nami i do ďalšej sezóny," povedal Peter Kločanka, riaditeľ KMHL.

Hore