UKS KTH KRYNICA-ZDRÓJ

03.08.2021
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1102x

PREDSTAVUJEME TÍMY SEZÓNY 2021/2022

If you prefer english, click HERE

Karpatská mládežnícka hokejová liga s hrdosťou predstavuje ďalší tím sezóny 2021/2022!

Je to vôbec prvýkrát, počas 6-ročnej histórie KMHL, čo sa družstvo z Krynice-Zdrój zapojilo do Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. Krynica-Zdrój je Poľské kúpeľné mesto, ktoré sa nachádza v Malopoľskom vojvodstve v blízkosti Slovenských hraníc. Družstvo UKS KTH sa predstaví v kategórii U12.

„Ako klub, s takmer 100-ročnou hokejovou tradíciou, sme veľmi radi, že sa môžeme pripojiť ku KMHL. Očakávame, že zápasy proti tímom z iných krajín, ako sú Slovensko, Ukrajina či Srbsko, pomôžu našim hráčom zlepšiť ich herné zručnosti. Máme mnoho talentovaných hráčov v našom tíme a preto im chceme dať možnosť počas sezóny odohrať viac kvalitných zápasov," uviedol Tomasz Ferek, president UKS KTH Krynica-Zdrój.

"Veríme, že s tímom z Krynice sme do ligy získali nielen pekné kúpeľné mesto s dobrým hokejovým zázemím, ale tiež kvalitný tím, ktorý sa chce zlepšovať. Sme radi, že vedenie klubu považuje účinkovanie v KMHL za jeden zo spôsobov, ako dať svojim hráčom príležitosť rásť," Peter Kločanka, riaditeľ KMHL.

Hore