ORLY: Poland Select bez straty bodu

29.08.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2424x

Počas víkendu (24. - 26. augusta) sa v Trebišove uskutočnilo prvé kolo Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. Počas troch dní tu o body bojovali tímy "modrej" skupiny divízie ORLY.

Najlepšie sa darilo hráčom tímu Poland Select U15, ktorý v piatich zápasoch nenašiel premožiteľa. Podľahol jedine Kryžynke Kyjev, ale tá sa na tomto kole zúčastnila ako hosť a jej výsledky dosiahnuté v Trebišove sa tak do tabuľky KMHL nezapočítavajú. Na druhom mieste v priebežnej tabuľke je takisto poľský tím. Družstvo Sanoku nazbieralo 12 bodov za štyri víťazstvá.

Debreceni Hoki Klub (3.) a RCYSS Legion Kalush (4.) majú zhodne po 6 bodov. Tabuľku uzatvárajú Gladiators-Gloria Galati a MŠKM TREBIŠOV, ktorí dosiahli po jednom víťazstve a po prvom kole tak majú na konte po 3 body.

Strelecky sa najlepšie darilo Kacperovi Ziarkowskému (Poland Select U15), ktorý streli 11 gólov. Prvé miesto mu patrí aj v tabuľke produktivity (14 bodov). Na druhom mieste v oboch ukazovateľoch je Maxim Secrieri z tímu Gladiators-Gloria Galati (8 gólov, 12 bodov). 

Spomedzi brankárov, ktorí odchytali viac ako 100 minút, dosiahol najvyššiu úspešnosť zásahov (95,5%) Dániel Végh z maďarského Debrecínu. Pozícia jednotky podľa priemeru inkasovaných gólov na zápas patrí brankárovi tímu Poland Select U15. Antoni Gauvin inkasoval 1,25 gólu na zápas.

Kompletné štatistiky Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy, divízia ORLY nájdete TU.

Tímy "červenej" skupiny sa stretnú v dňoch 21. - 23. septembra v Novojavorivsku (Ukrajina).

Hore