ORLY: KONIEC ZÁKLADNEJ ČASTI

19.02.2019
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1886x

If you prefere english, click HERE

V nedeľu večer sa v maďarskom Debrecíne skopmletizovalo tretie kolo divízie ORLY. Počas víkendu sa tu stretli tímy "modrej" skupiny, aby zabojovali o účasť vo "FINAL SIX". Družstvá "červenej" skupiny odohrali záverečné kolo v Nowom Targu o týždeň skôr (8. - 10. február). 

Situácia bola pred záverečným kolom vyrovnaná, keď šance na postup živilo v oboch skupinách až po 5 tímov! 

 

V Nowom Targu sa najviac darilo psoilnenému tímu HK Partizan Beograd, ktorý si do tabuľky pripísal plný počet bodov a dostal sa tak na tretie miesto zaručujúce účasť vo FINAL SIX. Spolu s ním postúpili z červenej skupiny družstvá HK Halycké Levy Novojavorivsk a Kryžynka Kyjev.


3 red


V "modrej" skupine bola situácia ešte zamotanejšia a o postupujúcih tímoch sa rozhodovalo až do úplného záveru tretieho kola. Účasť vo "FINAL SIX" mal už po druhom kole istú Poland Select U15. O zostávajúce 2 miesta bol však v Debrecíne tuhý boj a situácia v tabuľke sa menila po každom zápase. Najlepšie si počínali hráči RCYSS HC Legion Kalush, ktorí získali v Maďarsku 13 bodov. Ani to im však na postup napokon nestačilo, keď ich na štvrté miesto odsunula horšia bilancia vzájomných zápasov s Debreceni Hoki Klub. Z postupu sa naopak teší MŠKM TREBIŠOV. Vybojoval si ho v záverečnom zápase kola víťazstvom nad domácim DHK. Do tabuľky si počas víkendu pripísali trebišovčania 12 bodov a v tabuľke tak obsadili konečné druhé miesto.


3 blue


Najlepším strelcom po základnej časti je Kacper ZIARKOWSKI (Poland Select U15), ktorý strelil 23 gólov. Najproduktívnejším hračom sa stal Daniel Alexander JENČKO z MŠKM TREBIŠOV s 36 bodmi za 21 gólov a 15 asistencií. Medzi brankármi dominovali Gleb ARTSATBANOV (HK Partizan Beograd) a Taras MURYN (HK Halycké Levy Novojavorivsk). Kompletné individuálne štatistiky nájdete TU.

Kompletné výsledky 3.kola

 

Hore